Ben De Özledim Dizisi izle, Ben de Özledim Dizisi Tüm Bölümler,Ben de özledim dizisi son bölüm

Ben De Özledim Dizisi izle, Ben de Özledim Dizisi Tüm Bölümler,Ben de özledim dizisi son bölüm

ÇOK YALNIZIM NOLUR DAĞILMAYIN LAN

Ben de Özledim 6. Bölüm izle

Ben de Özledim 6. Bölümüyle Karşınızda :)
NOT: HD yayın yüklendiğinde sitemize eklenecektir.

Ben de Özledim 6. Bölüm Fragmanı

Ben de Özledim 6. Bölüm Fragmanı

Ben de Özledim 5. Bölüm izle

Ben de Özledim Efsane 5. bölümüyle karşınızda :)

Ben de Özledim 5. bölüm fragman izle

Ben de Özledim 5. bölüm fragmanı

Ben de Özledim 4. Bölüm hd izle

Ali Atay tanımadığı kıza karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Bütün ekip Ali'ye geçmiş olsuna gelir. Kızın hafızası yerinde olmadığı için hiçbir şey hatırlamaz. Osman Sonant şiir albümü teklifi alır. Serkan deniz kızının peşinden gitmeye devam eder. Burak yine her şeyi berbat eder. Ben de Özledim 4. bölümüyle karşınızda iyi seyirler.. :)

Ben de Özledim 4. Bölüm Fragmanı İzle

Ben de Özledim 4. Bölüm Fragmanı

Ben de Özledim 3. Bölüm Full İzle

Ali Atay Yapımcıdan kaçmak için elinden geleni yapmaktadır. Onur Ünlü'nün vurulmasıyla ilgili bir video kaset ortaya çıkar ancak Burak Aksak her şeyi berbat eder. Serkan Keskin Deniz kızını bulmuştur. Ve bu bölümde Sera Tokdemir diziye dahil olur. Ali Serkan ve Osman'ın başına türlü olaylar gelir Bizden ayrılmayın iyi seyirler.. :)

Ben de özledim 3. bölüm fragmanı izle

Ben de Özledim 2. Bölüm Full izle

Serkan Keskin’e yeni dizisinde sevdiği kız denizlerden geliyor. Güzel oyuncu Ezgi Çelik deniz kızı rolüyle bu bölümde diziye katılacak ve Serkan Keskin’in gönlünü çalacak. Ali yeni dizi için yapımcıyla anlaşmıştır. Ancak senaryo çok kötüdür. Osman hala bir iş bulamamanın sıkıntısı içindedir. Uzaktaki eşi ve çocuğunu özler. Ayrılık acısı yaşayan Serkan bavulunu alıp tiyatroya gider. Bir süre orada kalacaktır. Cihan ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayabilmek için sakal bırakmış, teklif beklemektedir. Burak, gazeteci kızın telefon numarasına ulaşıp harekete geçer. Ali dizide oynamaktan vazgeçtiğini söyleyince yapımcı büyük tepki gösterir. Ali tehdit edilmeye başlayınca bütün ekibin başı belaya girer.

Ben de Özledim 2. Bölüm Fragmanı

Ben de Özledim 2. Bölüm Fragmanı

Bende özledim 1. Bölüm full izle

Leyla ile mecnun dizisinin bitmesinden sonra oyuncular,kendilerini boşlukta hissederler konserlere devam ederler.Ve yeni bir proje için arayışa geçerler.Ama bütün arayışları umutsuzdur.Leyla ile mecnun dizisinin finalini bu bölümde göreceksiniz.İyi seyirler.Dizi bu sitede izlenir

Bende özledim 1. bölüm fragmanı izle

Leyla ile Mecnun oyuncu kadrosunun yeni bir isimle buluştukları dizinin ilk bölüm fragmanını sizler için yayınlıyoruz.Bende özledim dizisinin tüm bölümleri sitemizde yayınlanacaktır.Bizden ayrılmayın. Ben de özledim dizisi, sevenleriyle bu cuma 22:30'da buluşuyor. Ben de özledim dizisinin başrollerini Eski Leyla ile Mecnun dizisindeki nerdeyse aynı kadro tamamlamaktadır.Ali atay, Serkan keskin, Osman Sonant, kız başrollerinde ise Sera tokdemir, Ezgi çelik paylaşıyor. Ben de özledim dizisi konusu olarak Leyla ile mecnun'dan farklıda olsa yine absurd komedi olucaktır. Konusu Leyla ile Mecnun olmasada, Leyla ile mecnun dizisi bittikten sonraki asıl karakterlerini canlandırcaklardır.Nasıl mı? İşsiz kalan Ali atay, Serkan keskin, Osman sonant işi ve ekibinden olunca hepsi yaşamakta güçlük çekerler.Grup tam ayrılırken Ali atay'ın yaptığı atakla grubu tekrar toplar.Bu arada dizisinin sloganıda belli olur. N'lur dağılmayın Lan! Ellerinde ise tek müzik ve grupları kalmıştır. Dizi de hem Leyla the Band'da çalcağını söylemiştik. Ama diziside asıl Leyla the Band yaşıcaktır.Leyla the band grubu çeşitli konserler verererek geçimini sağlarlar ve olaylar böylece gelişir. Ben de özledim dizisi, 25 ekim cuma 22:30'da sevenleriyle buluşuyor. Ben de özledim dizisini canlı olarak sitemizden izliyebilirsiniz.